Villkor

Information om Dataskydd (GDPR) finner du under länken (Rekommenderat att läsa innan du godkänner villkor)

https://www.wheelzone.se/integritetspolicy-gdpr

 

RÄNTEFRI DELBETALNING - SVEA EKONOMI AB: 
3-månader 0% ränta - 95 SEK i uppläggningsavgift - 29 SEK aviavgift
6-månader 0% ränta - 195 SEK i uppläggningsavgift - 29 SEK aviavgift
12-månader 0% ränta - 295 SEK i uppläggningsavgift - 29 SEK aviavgift
24-månader 0% ränta - 495 SEK i uppläggningsavgift - 29 SEK aviavgift

Minimibelopp för delbetalning 1000 Sek per kund/köp

 

FAKTURA 30 DAGAR 
Privatpersoner och Företag - OBS - Ingen fakturaavgift

 

Visa / MasterCard kortbetalning Internetbank Swedbank, Nordea, SEB och Handelsbanken 
Bankgiro: 793-7758

 

Leverans för delbetalning och faktura ordrar
Beställningar via faktura eller delbetalning skickas endast till din folkbokföringsadress. Vi kan inte ändra leveransadressen om du väljer faktura eller delbetalning. Däck / Fälgar / Kompletta hjul skickas endast till den folkbokförda adressen. Detta på grund av bedrägeririsken.

 

Betalningsalternativ i butiken i Jönköping:
Kortbetalning, faktura, delbetalning och kontant.
Vid exempel faktura eller delbetalning kan det komma att göras en kreditupplysning.

 

ABS Info:
ABS360 är en patenterad och registrerad kona under varumärket ABS Luxury Wheels. Patent och registreringsverket 2011-11-24 www .abswheels. se och www .prv. se

 

Information gällande Japan Racing / AXE fälgar som specialborras / Egna val av ET:
När du beställer Japan Racing / AXE fälgar som "borras på beställning" eller "Du väljer ET-mått" så är dessa beställningar/bokningar bindande, vi kan inte ändra et-mått och eller avbeställa fälgarna efteråt. Då fälgarna specialborras just i dom måtten du beställt så är det omöjligt för oss att ändra detta senare. Om du är osäkert på mått m.m så är det bättre att vänta med beställningen innan du har bestämt dig. Detta gäller alla Japan Racing och AXE fälgar som har / borras i enkel bultcirkel (5-Hål). Bultcirkel 5/98 5/105 5/110 5/115 5/118 5/127 5/130 är specialborrade fälgar INGEN returrätt / ångerrätt på dessa fälgar. 

Ångerrätten gäller inte för specialbeställningar, det vill säga en vara som tillverkats efter dina särskilda önskemål. Detta gäller även Bokningar på fälgmodeller som inte finns i lager eller som inte anlänt från fabrik = Nya fälgmodeller.

 

Monteringsanvisning:
Kontrollera att du fått rätt fälgar/däck du beställt. Demontera styrpinnar om det sitter sådana på bilen. Demontera eventuella brickor som sitter på pinnbultar om detta inte görs blir det obalans - dessa brickor sitter endast där för att hålla fast bromskivan vid monteringen i fabrik när bilen tillverkas. Rengör anläggningsytan på bromskivan noga innan montering. Om navringar medföljer ska dessa användas, kontrollera på bil så att de inte glappar. 

OBS! Kontrollera så att hjulet rullar fritt när du har bilen upphissad så att inte bultarna är för långa och tar i bromsdetaljer. Skulle så vara fallet kontakta oss. Kontrollera att fälgarna snurrar fritt från bromsok/spindelled m.m. Montera EJ däck på fälgarna innan detta kontrollerats, vi godkänner inte en reklamation om däck monterats på fälgarna. Vid skada där detta inte är kontrollerat ersätter vi EJ ev. reparation. Provmontera ett hjul både fram och bak och snurra det för att kontrollera att det går fritt från bromsok och dylikt. WHEELZONE ansvarar inte för felaktig montering på bil då detta är kundens / verkstadens ansvar att denne monterat hjulen korrekt. Vid tvätt använd endast milt tvättschampo och svamp inga syror eller liknande, skador som uppkommit av starka medel ersätts ej för. 

Efterdra ALLTID hjulen efter ca 15-20 mil. 

 

  • INGEN RETURRÄTT PÅ MONTERADE FÄLGAR/DÄCK OCH DU KAN INTE REKLAMERA SKADOR DÅ DU REDAN MONTERAT DÄCK/FÄLGAR PÅ BILEN.
  • INGEN RETUR PÅ RABATTERADE & UTFÖRSÄLJNINGS VAROR



Skicka gärna en bild på bilen så lägger vi upp den bland våra kundbilar. 
info@wheelzone.se


 

Alla våra priser visas inklusive moms.
Leverans för däck och fälg sker med DHL eller bussgods

 

SveaWebPay Faktura:
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av WHEELZONE överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso

 

SveaWebPay Delbetala:
Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. 

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

DELBETALA 3, 6, 12 eller 24 månader med 0% Ränta.
Har du några frågor så kan du ringa 08-51493113 för närmare information. 

Allmänna villkor hittar du här. 

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här.

 

DIBS Payment används för säker kortbetalning.

 

Hämtas i butik:
Kontakta oss innan för att kontrollera att varan finns i lager och inte är slutsåld.

 

Leverans: 
DHL:
Normal leveranstid vid lagervara 1-3 dagar. Företag: Leverans dagen efter att ordern skickats från oss, då varorna finns i vårt lager så skickas de samma dag. Utkörning sker alltid med DHL om inte du väljer att hämta ut varorna på terminalen. 

BUSSGODS:
Normal leveranstid vid lagervara 2-5 dagar. Varorna hämtas ut på närmaste terminal. Gäller däck, fälgar och kompletta hjul. 

Lagerstatus:
VI HAR ETT STORT ANTAL DÄCK & FÄLGAR I LAGER. 

Däck & fälgar som är beställningsvaror tar endast 2-8 arbetsdagar att leverera till oss beroende på leverantör.

  • Transportskador skall reklameras direkt till transportföretaget, ej till WHEELZONE AB.
  • Sådan reklamation måste ske omgående vid mottagandet av Produkten.
  • Reklamation måste göras direkt på plats till transportören av dig som kund.


Exempel: 
Japan Racing fälgar 6-14 arbetsdagar. JR fälgar som borras tar 10-12 arbetsdagar. JR fälgar som borras/et-mått väljs tar ca. 12-14 arbetsdagar att skickas från Japan Racing i Polen.

Övriga fälgar 1-6 arbetsdagar beroende på leverantör/land. 

Vid köp av kompletta hjul ingår alltid montering och balansering. De fälgar vi säljer är inte original fälgar såvida inget annat anges. 

Förlängd leveranstid:
Vi ansvarar inte för leveranssvårigheter som beror på tredje part som t.ex leverantörer, speditionsföretag m.m.

 

Rengöring av fälgar
Rengöring av fälgar skall endast ske med bilschampo och en mjuk svamp. Använd inte avfettning eller andra starka rengöringsmedel. Använd inga polermedel, tvätta inte i direkt solljus eller när fälgarna är varma. Använd rikligt med vatten. Användning av starkare medel eller vissa typer av fälgrengöringsmedel kan orsaka finishskador. Skador av denna art omfattas EJ av fabriksgarantin.

 

Däck
Vi har de flesta däckmärken och storlekar som finns på marknaden idag, finns inte märket/storleken du önskar var vänlig och kontakta oss så ordnar vi fram bästa möjliga pris. Vi har ett stort antal däck i lager cirka 2500 st, det vi inte har på lager beställer vi hem. Leverans inom 1-5 arbetsdagar beroende på leverantör. 

WHEELZONE tillämpar Distans och Hemförsäljningslagen.

 

Kunduppgifter:
Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits vid beställningstillfället är korrekt. Beställning i annan persons namn utan dennes medgivande polisanmäls.

 

OBS - Beställning i företags namn:
Vi kontrollerar alltid med företaget att det är dom som gjort beställningen, varorna skickas till det företaget och ingen alternativ adress, vi uppger även företagets nummer även om du angett något annat vid beställning. Allt detta för att minska bedrägerier.

 

Skydd av personuppgifter:
I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall oss. Vi försäkrar även att vi inte kommer att sälja eller överlåta några personuppgifter.

Transportskador / Övriga skador:

En synlig transportskada / skada på förpackning skall omgående reklameras till chauffören som levererar varorna till dig. Anmäls inte detta direkt vid leveranstillfället så godkänns ingen reklamation. OBS fälgar/hjul får ej monteras på bil och sedan reklameras.

OBALANS & VIBRATIONER:
En eventuell ombalansering måste alltid godkännas av oss i förväg. Vi tar ej emot returer pga obalans utan överlåter ombalansering till din lokala verkstad. Observera att klistervikter ibland kan lossna från fälgarna i transport och obalans kan uppstå. Ersättning utgår med högst 75 kr/hjul och endast mot uppvisande av kvitto innehållande datum, bilens registreringsnummer, utfört arbete, och moms specifikation. Du måste ringa inom 7 arbetsdagar för reklamation av obalans/vibrationer då detta märks direkt.

 

Observera: 
När en order skall avbokas så görs detta genom att e-posta oss på info@wheelzone.se alt. Telefon. En bekräftelse på er avbokning kommer att skickas tillbaka till er e-post. Vid reklamation: Vänligen kontrollera först emballage, är det skadat anmäls detta i första hand till utlämningsstället, sedan kontaktas WheelZone. OBS Kontrollera alltid att du fått rätt saker du beställt. Vid fel leverans kontakta oss för åtgärd. Hjul som varit monterade och körda på bil returneras EJ! Saker som skickas tillbaka till oss med mottagarfrakt eller annat sätt än vi angivit tages inte emot. 

Kollinumret på din order skickas till din uppgivna e-post samma dag som din order har skickats från oss på WheelZone.

 

Reklamation av vara:
Rätt till reklamation gäller endast då felet är ursprungligt, dvs fabrikationsfel i varan i enlighet med det som är beskrivet i Konsumentköpslagen. Om felet tex består av "orunt däck", "skev fälg" eller liknande märks detta omedelbart. Du bör kontakta oss omgående om detta fel uppstår. Observera även att "vibrationer", "stötig gång", "spårig gång", "vobblande känsla" är vanliga fenomen då bilar förses med stora fälgar. Lågprofilsdäck är inte lika "förlåtande" mot dåliga vägar, slitna bussningar i framvagnen och liknande. Kund ansvarar själv att sommardäck som beställs uppfyller de krav som biltillverkaren ställer på däcket enligt bilens registreringsbevis i form av belastningsklass och hastighetsklass. Vinterdäck behöver endast uppfylla bilens krav på belastningsklass. Skador som uppkommit pga ovarsamhet, stenskott, parkeringsskador, lågt lufttryck, verktyg i samband med montering/demontering eller balansering mm. omfattas inte av garanti. Fabrikationsfel & Transportskadade varor får ej monteras på bilen och sedan reklameras. 

Vid köp av bara fälgar, om din verkstad upptäcker "skador " skeva" fälgar vid balansering får ej fälgarna monteras på bilen och sedan reklameras, det godkänns ej. Vi bör få in en reklamation på detta omgående. Din verkstad bör inte låta dig "provköra" fälgarna för att se om det är bra.

 

Ångerrätt och returer:
Som privatperson har Du enligt distansavtalslagen rätt att ångra ett köp inom 14 kalenderdagar från mottagandet. För att begära ångerrätt enligt distansavtalslagen måste Du först kontakta oss. Returfrakten sker alltid på din bekostnad enligt distansavtalslagen § 18 och på ditt ansvar (vad gäller, förpackning, emballage och eventuell ersättning från transportbolaget). Detta gäller självklart inte om vi skickat en vara som ej var den som kunden beställt. Tänk på att du som kund bär ansvaret för återsändningen av produkten. 

Varor tas endast i retur efter överenskommelse. Vid retur av levererade varor debiteras 10 % i returavgift. Vid kompletta uppsättningar däck och fälgar debiteras 30%. Returfrakten betalar du + våra fraktkostnader då varan skickades till dig. Varorna skall vara felfria och i originalförpackning. Oemballerade varor skickas på avsändarens egen risk. Avbeställning eller ändring efter att hjulen monterats debiteras med 300 kr per hjul. Ändring, retur eller avbeställning debiteras med en fraktkostnad på 250 kr per vara på varor som redan expedierats. OBS om varan är skadad vid returtillfället så debiteras 30% av totalsumman. Varorna ska levereras i det skick som du mottagit dem av oss. 

Vill du ändra eller avbeställa din order? Ring oss så fort som möjligt. Du kan helt ändra eller avbeställa en order som avser däck eller fälgar sålänge din order ej har expedierats. Du kan helt ändra eller avbeställa en order som avser kompletta hjul innan hjulen har monterats.

 

  • OBS RETURAVGIFT TAS UT PÅ 50% AV TOTALBELOPPET VID AVBESTÄLLNING AV JAPAN RACING WHEELS, AXE WHEELS, LENSO WHEELS, 1AV WHEELS.
     
  • OBS FÄLGAR & DÄCK SOM MONTERATS IHOP PÅ UPPDRAG AV KUND GÅR INTE ATT RETURNERA. DETTA GÄLLER SAMTLIGA VARUMÄRKEN SOM PRESENTERAS PÅ WHEELZONE AB WEBBSHOP.
     
  • OBS 1000KR RETURAVGIFT TAS VID AVBESTÄLLNING AV DÄCK/FÄLGAR SOM SKICKATS DIREKT FRÅN TILLVERKARE/GROSSIST.

 

Citat från Konsumentverket:
"Om du har köpt en vara är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du har rätt att göra sådana ingrepp i varan som är nödvändiga för att undersöka den. Naturligtvis ska du vara försiktig och inte göra en mer omfattande undersökning än nödvändigt. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten." 

FALSKA beställningar polisanmäls (Ip-adress registreras) Beställning i annan persons namn utan dennes medgivande polisanmäls.

 

Dataskydd - GDPR, personuppgifter & allmänna villkor samt Cookies

WHEELZONE AB behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Du samtycker till detta när du besöker vår webbsida och beställer.

Här förklarar vi vad vi gör med dina uppgifter:

Vi använder informationen endast för det ändamål som krävs.

Vi samlar inte in och lagrar inte information som inte är nödvändig för det ändamål som angetts.

Vi kommunicerar tydligt hur personuppgifter samlas in, lagras och används och ser till att berörda personers rättigheter tillgodoses.

Vi tillser att behandling av personuppgifter är spårbar och att vi eller våra personuppgiftsbiträden ansvarar för behandlingen.

Vi tillser att personuppgifter är tillgängliga på det sätt vi har angett.

Vi tillser att personuppgifter inte till följd av vårdslöshet eller uppsåt raderas eller förändras.

Om du har frågor eller om du motsätter dig hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på vår e-postadress info@wheelzone.se 

 

Vilka personuppgifter samlar WHEELZONE AB in?

Personnummer

Telefon

IP nummer

Epost

Namn & Efternamn

Adress

Bilens reg.nr

 

Varför samlar ni in dessa uppgifter och i vilket syfte?

Vi samlar in dina personuppgifter för att kunna leverera din beställning. Endast nödvändiga uppgifter samlas in för att kunna leverera varorna till dig. Vi samlar även in uppgifter för garantiärenden som rör din beställning.

Förklaras nedan:

Personnummer samlar vi in för att kunna erbjuda dig som kund säkra och personliga betalningsalternativ så som faktura, kort och delbetalning.  Vi tar även ditt personnummer för framtida garantiärenden. Du samtycker till detta när du handlar hos oss.

Telefonnummer samlar vi in för att kunna kontakta dig vid ärenden som rör din beställning samt avisera din försändelse.

IP nummer samlar vi in för att skydda dig och oss själva mot internet bedrägerier.

E-post samlar vi in för att ha möjligheten att e-posta dig en orderbekräftelse samt kontakta dig vid ärenden som rör din beställning.

Namn och efternamn samlar vi in för att kunna skicka varorna och skapa ett personligt kvitto. Vid val av upphämtning samlar vi in detta för att du ska kunna identifiera dig vid kontakt med WHEELZONE AB.

Adress samlar vi in för att kunna leverera dina beställda varor. Väljer du att hämta dina produkter hos oss samlar vi fortfarande in din adress för att vid behov skicka kompletterande varor/delar.

Bilens registreringsnummer samlar vi in för att säkerställa passform som rör din beställning. Exempelvis att fälgar, däck & tillbehör passar bilen.

 

Viktigt att veta:

Det är du själv som godkänner om vi får ta del av dina personuppgifter. Vi kan dessvärre inte processa ditt ärende om du inte godkänner villkoren.  Du godkänner villkoren i samband med köp på WHEELZONE AB. Har du godkänt villkoren och vill dra tillbaka godkännandet så kan du mejla dataskyddsansvarig info @ wheelzone.se och be om att få dig raderad ur våra system.

 

FAQ

Hur länge lagrar ni mina uppgifter?

Vi samlar in dina uppgifter upp till 24 månader. Detta beräknas från och med den dagen du gör din senaste beställning. Vi samlar in dina uppgifter för att hjälpa dig vid framtida problem söm rör din beställning. Vill du få uppgifterna raderade kontaktar du oss på info @ wheelzone.se eller ring vår kundtjänst på 0700 46 01 46.

Vart lagrar ni mina uppgifter?

Vi lagrar dina uppgifter i en säker och krypterad databas där endast vi på WHEELZONE AB kan ta del av dina personuppgifter. När du beställer online lagras dina uppgifter hos Svea Ekonomi AB vid köp med Faktura/Delbetalning, Dibs Payment vid köp med kortbetalning och WHEELZONE AB. Du kan när som helst be om att få dina uppgifter raderade genom att kontakta oss på e-post info @ wheelzone.se

Jag vill att ni tar bort mina uppgifter hur gör jag?

Du kontaktar dataskyddsansvarig på WHEELZONE AB och ber om att få dina uppgifter raderade. Kontakt sker per e-post:  info @ wheelzone.se

Jag vill ändra den informationen ni har om mig, hur gör jag?

Du kontaktar dataskyddsansvarig info @ wheelzone.se och ber om att få dina uppgifter ändrade enligt önskemål.

Jag vill ta del av den informationen ni har registrerat om mig:

Du kontaktar info @ wheelzone.se eller ring oss på 0700 46 01 46  och ber om att få det.

Jag har skrivit in mig på ert nyhetsbrev men vill inte vara kvar, hur gör jag?

Det är väldigt enkelt! Maila info @ wheelzone.se så tar vi genast bort dig inom 72timmar.

Vi använder SSL som skyddar trafiken mellan dig och oss:

Som skydd på webben används SSL-protokoll (Secure Sockets Layer). SSL möjliggör stark kryptering av förbindelsen mellan användarens webbläsarprogram och webbservern. Krypteringen skyddar datatrafiken på så sätt att utomstående inte kan komma åt konfidentiella uppgifter genom att följa upp förbindelsen.

 

Vilka får ta del av mina uppgifter?

WHEELZONE AB

Svea Ekonomi AB eller Dibs Payment

DHL eller Bring/Bussgods

 

Bra och viktiga länkar som förklarar GDPR (Dataskyddsreformen)

https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/

https://www.eugdpr.org/

https://sv.wikipedia.org/wiki/Allm%C3%A4nna_dataskyddsf%C3%B6rordningen

Cookies

När du besöker WHEELZONE AB samlar vi information om allt som görs på vår webbplats.  Vi använder denna information för att förbättra och säkerställa din användarupplevelse.

Här kan du läsa om vilken information vi samlar in, hur vi behandlar denna information, vad vi gör med den, vem som har tillgång till den och hur du kan kontakta oss gällande vår cookie- och sekretesspolicy.

När vi samlar information görs det inom ramarna för den befintliga lagstiftningen. Dina personuppgifter som samlas in sker i enlighet med GDPR & Personuppgiftslagen.

WHEELZONE AB detekterar automatiskt IP-adress och data när du flyttar mellan olika sidor och tjänster på vår sida.  Om du loggar in eller prenumererar på vårt nyhetsbrev registrerar vi det.

Vi använder analysverktyg som Google Analytics som hjälper oss att samla in statistik om vad du gör på vår webbsida. Detta med hjälp av:

·       Cookies

·       Genom att användarna själva tillhandahåller information (t.ex. vid prenumeration på vårt nyhetsbrev)

Vad är en cookie?

När du besöker WHEELZONE AB lagras cookies på din dator.  En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare för att känna igen din dator vid nästa besök.  Ingen personlig information lagras i våra cookies.

Nästan alla webbplatser använder cookies.  De lagras i din dator för att hjälpa dig, vilket bidrar till att analysera hur webbplatsen används så att användarupplevelsen kan förbättras.

Informationen i dina cookies skickas mellan din webbläsare och en webbserver och inkluderar information om användarinställningar, inloggning samt hur webbplatsen används.

Hur undviker jag cookies?

Om du inte vill ta emot cookies kan du antingen blockera alla cookies, radera befintliga cookies från din dator eller ställa in datorn så att du får en varning innan cookies sparas.

Tänk på att om du inte accepterar cookies kan det finnas funktioner på WHEELZONE AB www. wheelzone.se  som inte kommer att fungera för dig.

 

Firefox

Besök följande guide: https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored

Internet Explorer

Besök följande guide: https://support.microsoft.com/sv-se/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Google Chrome

Besök följande guide https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=sv

Safari

Besök följande guide https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=sv_SE

 

Vad används cookies till på WHEELZONE AB?

För att avgöra vilka som besöker våra webbplatser använder vi cookies för att skapa demografisk och användarrelaterad statistik.  Detta ger oss möjlighet att anpassa och skapa innehåll och tjänster som matchar dina och andra användares önskemål och intressen.  Nedan beskrivs syftena för de cookies som används på WHEELZONE AB

Cookies från tredje part

WHEELZONE AB använder en rad tjänster från tredje part på våra webbsidor.  Ibland använder även dessa tjänster cookies.  Du kan välja att ej acceptera cookies från tredje part i din webbläsare genom att blockera hela Cookie användandet.

Bland annat används cookies från tredje part för att samla in statistik om dina besök hos WHEELZONE AB; i sådant fall använder vi cookies för att t.ex. få veta vilka webbplatser du besöker och hur länge du besöker dem.  I detta fall använder vi systemet Google Analytics från Google. https://www.google.com/policies/technologies/cookies/

Du kan välja bort Google Analytics här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

WHEELZONE AB samarbetar också med företag för att förbättra vår online-marknadsföring för att säkerställa att du endast ser relevanta annonser.

I detta sammanhang använder vi exempelvis följande leverantörer:  Facebook, Instagram och Google.

WHEELZONE AB innehåller komponenter från tredje part som t.ex. "Facebook-rekommendation",  "Facebook-gilla" ”Instagram” och "Google+".  Dessa komponenter från tredje part innebär att ägaren till tredjepartskomponenten, t.ex. Facebook, Instagram eller Google, tar emot tekniska data om din webbläsare, IP-adress, vilka sidor du besöker hos WHEELZONE AB och liknande.  Den behandling som ägaren till tredjepartskomponenten gör ligger utanför vår kontroll och rör endast dig och ägaren till tredjepartskomponenten.

WHEELZONE AB använder sig av dessa komponenter för att kunna länka direkt till våra sociala mediewebbplatser och därmed säkerställa en smidig navigation för dig som kund.

Funktionalitet

Hos WHEELZONE AB finns det ett antal tekniska cookies som krävs för hantering av funktionaliteten på åtskilliga delar av WHEELZONE AB.  Dessa är de cookies som lagras när du loggar in på WHEELZONE AB lagras för att hålla ordning på innehållet i din kundvagn, dina favoriter osv.

Användning av personlig information

Känslig personlig information yppas aldrig för tredje part såvida du inte uttryckligen samtyckt, och vi samlar aldrig in personlig information såvida inte du själv har angett denna information när du gjort en beställning, deltagit i en enkät eller liknande.  Information samlas in om namn, adresser, postnummer, mejladresser, kön, ålder, intressen, åsikter och kännedom om olika ämnen.

Personlig information används för att implementera den tjänst för vilken informationen samlas in. Informationen används också för att lära känna dig och andra användare av webbplatsen bättre. Denna användning kan inkludera studier och analyser i syfte att förbättra och effektivisera vår och våra leverantörers marknadsföring, våra produkter, tjänster och tekniker samt för att visa innehåll som är anpassat efter dina intressen och hobbys.

Kontakt rörande persondata

Om du vill få tillgång till den information vi har om dig, är du välkommen att kontakta oss på: info @wheelzone.se Om felaktiga data har registrerats eller om du har några andra invändningar, kan du ta kontakt på samma sätt.  Du har rätt att få se vilken information om dig som är registrerad, och du kan invända mot registreringen enligt personuppgiftslagen.

Skydd av persondata

Lagstiftningen kräver att din personliga information ska förvaras på ett säkert och konfidentiellt sätt.  Vi lagrar din personliga information på servrar med höga säkerhetsnivåer som är placerade i kontrollerade anläggningar, och vår säkerhet kontrolleras regelbundet för att avgöra huruvida användarinformationen hanteras på ett säkert sätt, alltid med strikt hänsyn till dina rättigheter som användare.  Vi kan dock inte garantera 100 % säkerhet för dataöverföringar via Internet.  Det innebär att det kan finnas en risk att andra obehöriga parter får åtkomst till information när data skickas och lagras på elektronisk väg.  Därmed skickar du din personliga information på egen risk.

Personlig information raderas eller anonymiseras när det syfte som den samlades in för upphör.

Internets snabba utveckling innebär att det ibland kan bli nödvändigt att ändra vår behandling av persondata.  Därmed förbehåller vi oss rätten att uppdatera och ändra dessa riktlinjer för behandling av personaldata.  Om vi gör detta, kommer vi självklart att korrigera datumet för "senast uppdaterad" nertill på webbsidan.  Vid omfattande ändringar kommer vi att meddela dig med ett synligt meddelande på våra webbplatser.

Du har rätt att klaga på behandling av information och data som rör dig.  Klagomål skickas till Datainspektionen.

 

Övrigt:
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och förbehåller oss rätten till ändring. Vi reserverar oss även för prisändringar p.g.a. ändrad moms eller onormalt stora förändringar i valutaläget eller inköpspriser samt slutförsäljning.