Däck och Fälg info

Info om däck och fälgar för personbilar samt lätta lastbilar

När du går i tankarna om att köpa nya däck eller fälgar så brukar väl du också leta på nätet för bästa priset och sedan tröttnar du på alla dessa urval som det finns att välja på, eller? Vänd dig direkt till oss på WHEELZONE AB och få den hjälpen och expertisen du behöver. Vi vet vad som passar dig och din bil bäst.

Däck online kan ju vara som en djungel att ta sig igenom, vi har rekommendationerna och även väldigt bra priser på lågprisdäck, mellanklass däck och toppklass däck. Det behövs rediga vintersulor för vårt kalla svenska vinterväder likaså våtgreppvänliga sommarpuckar för den välkänt blöta sommaren. Oavsett om du letar efter sommardäck när solen tittar fram, ett friktionsdäck när senhösten närmar sig eller ett bra miljövänligt dubbdäck för snöstormen så hittar du ett stort urval i vår webbshop där du kan handla dygnet runt, året om i lugn och ro. 

Sommardäck

Vi har garanterat sommardäcken till rätt pris som passar plånboken och dina körvanor. Sök rekommenderad storlek via registreringsnummer eller manuell sökning via dimensioner för att få fram det du söker. Vi har ett av de större sortimenten på sommardäck. 

Vinterdäck friktion

Hos oss hittar du alltid passande friktionsdäck för bilen. Viktigt att välja bra M+S däck för rätt förhållanden. Europeiska eller Nordiska är oftast ett enkelt val med tanke på vart i landet du befinner dig. 

Vinterdäck dubb

Marknadens säkraste och mest vältestade dubbdäck finns i vår webbutik med humana priser som tål att jämföras med andra däckaktörer på marknaden. Har du svårt för att bestämma dig för bästa dubbdäcket så hjälper vi dig med valet, kontakta oss via e-post eller telefon så rådgör vi med dig för ditt nästa dubbdäcks köp. 

Tillgängliga däckmärken

Vi saluför däck från de ledande däcktillverkarna så som Michelin Continental Goodyear Nokian Dunlop Pirelli Bridgestone Gislaved Hankook Kumho Nexen Toyo Vredestein Yokohama Landsail Nankang Achilles Nordexx Falken Delinte Kleber Fulda Milestone Sava Tyfoon med flera. Saknar du något specifikt däckmärke i webbutiken så tar vi fram det. 

Attraktiva fälgmärken 

Du har idèn och bilden i huvudet, vi har fälgen du söker. Enormt utbud av coola och stilrena fälgar, vårt fälgsortiment består av fler än 50 olika fälgaktörer så som WZ WHEELS JAPAN RACING AXE LENSO INTER ACTION ROSSO MONACO FOX ATS ABS LUXURY WHEELS ABS355 SOLEIL RONAL IMAZ WHEELS IM3 IM5 ADVANTI CSP NITRO STUTTGART RIVIERA AV1 ROTA med flera. Välkända fälgdesign i många olika bredder och kulörer. Fälgkant eller konkava fälgar finns många att välja på. Från det snabbväxande fälgmärket Japan Racing Wheels har vi alla fälgmodeller tillgängligt JR3 JR5 JR6 JR7 JR9 JR10 JR11 JR12 JR14 JR15 JR16 JR17 JR18 JR19 JR20 JR21 JR22 JR23 JR24 JR25 JR26 JR27 JR28 JR29 JR30 JR31 JRX1 JRX2 JRX3 JRX4 JRX5 JRX6 JRX7 och fler av deras fräna fälgdesigns kommer det att bli. 

Kompletta hjul

När du funderar på ett set med däck och fälg så har vi simpelt tagit fram ett erbjudande som består av att du som kund får gratis montering och balansering vid köp av kompletta hjul JA du hörde rätt, det är FRI montering samt balansering vid köp av 4 st. däck + 4 st. fälgar, vinterhjul eller sommarhjul valet är ditt. Ingen extra kostnad för att få hjulen klara för skiftning på bilen. Enklare blir det inte. Glöm bara inte att beställa monterings kit för dina nya hjul så att skiftet går smidigt till och att du inte behöver köpa dyra tillbehör hos din lokala däckfirma. Komplett och klart.

Däckmärken

Vi säljer de flesta däckfabrikat som du kan hitta på marknaden oavsett om du söker premiumdäck eller lågprisdäck så har vi mycket att erbjuda. En av de billigare lågprisdäcken vi vill lyfta fram som även en del av däcktesterna på nätet gör är Landsail såväl sommardäck som vinterdäck friktion och dubbdäck. Ta exempel Landsail LS588 sommardäcket som var med i däcktest och fick väldigt bra resultat på våtgrepp och hamnade långt upp i listan. Vi har sålt Landsail sedan 2015 och har i stort sätt inga negativa kommentarer angående däckmärket. Även vår andra storsäljare Achilles Atr Sport och Achilles Atr Sport 2 ligger högt bland våra kunder som är ute efter breda däck till sina konkava fälgar. 

Landsail Winter Lander heter friktionsdäcket som också börjar bli populärt bland våra kunder som vill ha ett billigt däck i lågprisklassen. Winter Lander är ett däck som finns tillgängligt i de flesta dimensioner för personbilar. Nu kommer även Landsail med sitt dubbdäck som heter Landsail iS33 och finns i de flesta vanliga däckdimensioner. Favoriten Achilles Winter 101 i friktion och Achilles Winter 101+ som dubbdäck hamnar högt upp i önskelistan bland våra lokala däckkunder som är ute efter aningen billigare vinterdäck. 

Rings oss om du behöver information om däck och olika beteckningar på däcken. Vi hjälper även till att räkna om dimensioner med däckomräknare snabbt och smidigt med en ny rullomkrets.